Trainingen

Irma tijdens workshopIn januari van dit jaar was de eerste opleidingsmogelijkheid voor Speel je mee in Li La Land! Verdieping en inspiratie voor iedereen die met jonge kinderen werkt en ook voor collega’s die zelf Speel je mee in Li La Land workshops zouden willen gaan aanbieden.

De volgende opleidingsdag is op vrijdag 6 oktober 2017. Maar: bij minimaal 10 deelnemers behoort een interne trainersopleiding tot de mogelijkheid. Deze kan op een eigen locatie worden verzorgd.
Aanmelden kan bij Irma Smegen via deze linkWorkshop. Mensen die zich hebben aangemeld voor de opleiding kunnen de Rode Koffer met de 10 handpoppen én met de 10 vingerpopjes bestellen met korting. Stuur een mailtje naar info@lilaland.nl en we doen een voordelig aanbod!

Wilt u nieuws ontvangen over de trainingen zoals nieuw data? klik op onderstaande button!

Houd mij op de hoogte 

Train de trainersopleiding

Deelnemers die de opleiding hebben gevolgd kunnen:

  • Speel je mee in Li La Land workshops verzorgen voor collega’s op de eigen school (groep 1-4), het KDV, de peuterspeelzaal of elders;
  • leerkrachten, leiding VVE, intern begeleiders, logopedisten en onderwijsassistentes coachen bij het werken met Speel je mee in Li La Land;
  • mede zorg dragen voor het implementeren van Speel je mee in Li La Land (met o.a. onderzoeken en ontwerpen plus wetenschap en technologie) in het curriculum.

Wie de opleiding heeft afgerond ontvangt een Speel je mee in Li La Land trainerscertificaat. Ook voor wie meer verdieping wil ten aanzien van Speel je mee in Li La Land in de eigen groep of praktijk is deze opleiding geschikt. ZZPers kunnen na het behalen van het certificaat de workshops zelfstandig op de markt zetten.

De eerstvolgende opleiding zal gegeven worden op 6 oktober van 10.00 tot 16.00.