17. Kunstfeest

Stroman heeft iets vreemds ontdekt..moet je kijken! De eigenschappen van maïzena met water ontdekken en er stoepverf van maken. Met de verf buiten kunst maken waar de kinderen zelf onderdeel van uitmaken. Ontdekken hoe dat eruitziet als je het vanaf een hoge positie bekijkt (bovenaanzicht). Zie werkboek voor volledige lesbeschrijving, oriëntatie, verkenning, uitvoering en verwerking. Leeropbrengsten SLO, O&O en STEAM staan in de bijlage.

Materialen:

In deze activiteit wordt niet verwezen naar extra beeldmateriaal.

Stuur jullie foto’s in!
We zouden deze pagina graag vullen met foto’s van kinderen die (samen met Grote Beer en Stroman) aan het onderzoeken, lopen en luisteren zijn! Foto’s uit groepen waarop in één beeld de verschillende stijlen, interpretaties en uitvoeringen van de kinderen zichtbaar zijn maken ons extra blij! 

Stuur hier jullie feedback en/of foto in!

Op de feedbackpagina voor de activiteiten kun je een foto insturen. Daar kun je indien nodig ook een portretrechtformulier downloaden om te laten tekenen door de ouder(s) en/of verzorger(s).

Navigeer:

Overige activiteiten
Feedback formulier

Handpoppen:

Stroman

Waar:

Buiten op een plein, stoep of straat zonder auto’s

Thema’s:

Dit ben ik, Feest, Kleur, Kunst, Theater, Vormen

Woordenschat:

anders, blij, boven, de hoogte, de kunst, de verf, doen alsof, feestelijk, het beeld, het feest, het stoepkrijt, hetzelfde, hoog, juichen, kijken, mengen, omtrekken

Print Friendly, PDF & Email