32. Op reis zonder te kijken

Lammetje komt de klas binnen…Help! ik kan niks zien!! Ontdekken hoe je een route kunt afleggen zonder te kijken en door goed te voelen en te luisteren. De reisleider (het kind) beschrijft de reis aan de Li La Land- vingerpop. Zie werkboek voor volledige lesbeschrijving, voorbereiding, oriëntatie, verkenning, uitvoering, verwerking en differentiatie. Leeropbrengsten SLO, O&O en STEAM staan in de bijlage.

Materialen:

In deze activiteit wordt niet verwezen naar extra beeldmateriaal.

Stuur jullie foto’s in!
We zouden deze pagina graag vullen met foto’s van kinderen die (samen met Grote Beer en Stroman) aan het onderzoeken, lopen en luisteren zijn! Foto’s uit groepen waarop in één beeld de verschillende stijlen, interpretaties en uitvoeringen van de kinderen zichtbaar zijn maken ons extra blij! 

Stuur hier jullie feedback en/of foto in!

Op de feedbackpagina voor de activiteiten kun je een foto insturen. Daar kun je indien nodig ook een portretrechtformulier downloaden om te laten tekenen door de ouder(s) en/of verzorger(s).

Navigeer:

Overige activiteiten
Feedback formulier

Handpoppen:

Handpoppen (set), Lammetje

Waar:

Buiten

Thema’s:

Beroepen, Dit ben ik, Eropuit gaan, Herfst, In de tuin, Landen, Lente, Mijn huis, Nederland, Overig, Reizen, School, Seizoenen, Sport, Vakantie, Verkeer, Vervoer, Vriendjes, Winter, Wonen, Zomer

Woordenschat:

beneden, boven, de jaszak, de reis, de rugtas, de rugzak, de stap, de wandeling, de weg, dichtbij, helpen, hoeveel, hoog, kort, kruipen, laag, lang, omhoog, omlaag, ver, voelen, wandelen

Print Friendly, PDF & Email