Het Berentrio

Hallo, hallo, hallo! Wij zijn Kleine Beer, Lange Beer en Grote Beer. Samen vormen wij het Berentrio en maken we al zingend, dansend en swingend overal muziek van. Of het nu gaat over de wolken in de lucht of over je dromen, overal valt wel een liedje van te maken. Zing en dans je met ons mee?


 

Kleine Beer
Hallo daar! Ik ben Kleine Beer en dit is mijn gitaar! Samen met mijn broer Grote Beer en mijn zus Lange Beer speel ik in de band Het Berentrio. En Vogel zingt ook vaak met ons mee, want die kan zo mooi zingen! Ik ben dol op muziek en ik kan overal een liedje van maken! Hoor je het druppen van de regen? tik, tik, tik… En het waaien van de wind? Wooooooo! Woooooo! Als we nu samen neuriën klinkt het samen als muziek!
Alle activiteiten van Kleine Beer
   
Lange Beer
Joehoe! Ik ben Lange Beer! Ik speel saxofoon en vanavond ga ik optreden, samen met mijn broers Kleine Beer en Grote Beer. Kom je naar ons kijken? En ga je dan ook dansen? Ik heb speciaal voor vanavond een mooie rok aangetrokken. Zie je hoe mooi mijn rok zwiert als ik rond draai? Joepie, van dansen word ik blij!
Alle activiteiten van Lange Beer
   
Grote Beer
Dag. Mijn naam is Grote Beer. Ik ben nog een beetje aan het uitrusten, want vanavond ga ik optreden. Pom, pom… Samen met Kleine Beer en Lange Beer. Ik speel de bas. Pom, pom… Het geluid van de bas is laag. Pom, pom… De bas kun je al van heel ver horen. Dus als wij muziek maken hoort iedereen in Li La Land het ritme van mijn bas. Leuk he? Pom, pom…
Alle activiteiten van Grote Beer