Trainingen

Irma tijdens workshopWe hebben al een aantal succesvolle trainingen voor ‘Speel je mee in Li La Land’ verzorgd. Verdieping en inspiratie voor iedereen die met jonge kinderen werkt en ook voor collega’s die zelf ‘Speel je mee in Li La Land’ workshops zouden willen gaan aanbieden.

De volgende opleidingsdag gaan we binnenkort plannen. Maar, als uw organisatie minimaal 10 deelnemers heeft, behoort een interne trainersopleiding tot de mogelijkheid. Deze kan dan op een eigen locatie worden verzorgd.
Aanmelden kan bij Irma Smegen via deze linkWorkshop. Mensen die zich hebben aangemeld voor de opleiding kunnen de Rode Koffer met de 10 handpoppen én met de 10 vingerpopjes bestellen met korting. Stuur een mailtje naar info@lilaland.nl en we doen een voordelig aanbod!

Wilt u nieuws ontvangen over de trainingen zoals nieuwe data? klik op onderstaande button!

Houd mij op de hoogte 

Train de trainersopleiding

Deelnemers die de opleiding hebben gevolgd kunnen:

  • Speel je mee in Li La Land workshops verzorgen voor collega’s op de eigen school (groep 1-4), het KDV, de peuterspeelzaal of elders;
  • leerkrachten, leiding VVE, intern begeleiders, logopedisten en onderwijsassistentes coachen bij het werken met Speel je mee in Li La Land;
  • mede zorg dragen voor het implementeren van Speel je mee in Li La Land (met o.a. onderzoeken en ontwerpen plus wetenschap en technologie) in het curriculum.

Wie de opleiding heeft afgerond ontvangt een Speel je mee in Li La Land trainerscertificaat. Ook voor wie meer verdieping wil ten aanzien van Speel je mee in Li La Land in de eigen groep of praktijk is deze opleiding geschikt. ZZPers kunnen na het behalen van het certificaat de workshops zelfstandig op de markt zetten.

De eerstvolgende opleiding zal gegeven spoedig worden ingepland.